BEC.BA

O nama

Centar za sticanje i razvoj znanja BEC otvara vrata Vama, Vašim prijateljima i partnerima!
BEC (Business Education Center) je osnovan 2014. godine iz želje da klijentima na jednom mjestu pruži sve što je potrebno za ostvarenje ličnog i poslovnog uspjeha.

MISIJA

BEC okuplja stručnjake različitih profesionalnih područja koje će pomoći našim klijentima da postanu bogatiji znanjem, a samim tim i konkurentniji na tržištu rada. Nastavni programi naših kurseva kreirani su da našim klijentima pruže znanja koja su korisna i primjenjiva u svakodnevnom životu i svijetu poslovanja.

U okviru našeg centra nudimo kurseve iz oblasti stranih jezika:

1.Engleski jezik
– Opći engleski jezik
– Poslovni engleski jezik
– Tehnički engleski jezik

2.Njemački jezik
– Opći njemački jezik
– Njemački jezik za medicinare

Mlada i motivirana ekipa naših uposlenika kroz kreativnu nastavu svakodnevno motiviše polaznike na sticanje novih znanja.
Koristeći najmodernije nastavne metode naše osoblje doprinosi boljem, efikasnijem i kvalitetnijem ličnom i profesionalnom razvoju naših polaznika.
Kroz nastavni plan i program koji je usklađen evropskim kriterijima našim polaznicima omogućavamo da savladaju jezik ali i da približe kulturi jednog naroda.
BEC organizuje kurseve engleskog i njemačkog jezika u Tuzli, Lukavcu, Gradačcu, Srebreniku, Puračiću i Doboj Istoku.
Pored redovnih kurseva koji se održavaju u okviru našeg centra nudimo kurseve za firme iz različitih sektora poslovanja. Naše kurseve prilagođavamo raznim oblastima poslovanja kao što su: bankarstvo i finansije, marketing, turizam i hotelijerstvo, medicina i farmacija, IT, naftna i gasna industrija, duvanska industrija, industrija nameštaja i dekoracije itd.
U okviru našeg centra organizujemo i seminare iz raznih oblasti.

VIZIJA

Zadobiti povjerenje naših klijenata i održati se pomoću vrijednih preporuka koje smo prethodno zaslužili svojim radom i zalaganjem.
Postati obrazovni centar koji će biti sinonim za kvalitet i prvi odabir prilikom donošenja odluke o tome gdje sticati nova znanja iz raznih oblasti.
Pratiti svjetske trendove i svakodnevno uvoditi inovacije u svim našim obrazovnim uslugama.
Stvoriti poticajno radno okruženje za profesore gdje će moći razvijati svoje radne potencijale na vlastito zadovoljstvo kao i na zadovoljstvo svojih polaznika.
Sudjelovati u istaživanjima i projektima koji imaju za cilj poboljšanje nastave.
Biti prepoznatljiv po svojoj kvaliteti i izvanrednim rezultatima.

All rights reserved. Sva prava zadržana.