BEC.BA

EDUKATIVNI CENTAR BEC VRŠI UPIS POLAZNIKA NA KONVERZACIJSKI KURS ENGLESKOG JEZIKA

Konverzacijski kurs je namjenjen polaznicima koji posjeduju određeno znanje engleskog jezika i žele da to znanje i koriste, tj. da bez problema razgovaraju na engleskom jeziku sa poslovnim partnerima, izlažu svoje ideje na sastancima, konferencijama i sl. ili jednostavno žele sklapati nova poznanstva na putovanjima.

Razlog zbog čega je konverzacija na engleskom jeziku čest problem je taj što ne postoji okruženje u kome se to pasivno znanje može aktivirati.

Naš konverzacijski kurs nudi upravo to. Okruženje u kome ćete razgovarati isključivo na engleskom jeziku. Interaktivni pristup podrazumijeva aktivno učešće svakog polaznika.

Kurs se sastoji od tematskih cijelina prema kojima su određene teme koje će se obrađivati na časovima (ekonomija, politika, aktuelnosti u svijetu, turizam, ugostiteljstvo, itd.). Polaznici će aktivno biti uključeni u diskusije na datu temu i prezentovati će svoje ideje na engleskom jeziku.

RAZGOVOR

Konverzacijski kurs engleskog jezika namijenjen je polaznicima:

  • koji žele da dodatno usavrše svoje konverzacijske vještine engleskog jezika zbog posla ili sl.,
  • koji žele da se fokusiraju na konverzaciju,
  • koji ne žele da zapostave naučeno,
  • koji žele da osvježe znanje jezika koji su nekada učili,
  • koje žele da vježbaju samo debatovanje, odnosno izlaganje argumenata na zadatu temu.

Kurs se odvija na više nivoa, a odabir nivoa koji će se pohađati zavisi isključivo od stepena znanja polaznika. Prije upisa se vrši testiranje na osnovu kojeg se utvrđuje nivo poznavanja jezika kandidata.

Testiranje je besplatno, sve što treba da uradite je da pozovete i zakažete termin ili da ostavite kontakt na našoj stranici, a mi ćemo Vam se javiti.

Usavršite konverzacijske vještine  engleskog jezika sa nama, upis je u toku u Tuzli i Lukavcu!

 

Srpanj 15, 2015

5,109Odgovori naEDUKATIVNI CENTAR BEC VRŠI UPIS POLAZNIKA NA KONVERZACIJSKI KURS ENGLESKOG JEZIKA"