BEC.BA

Poslovni engleski

PROGRAM KURSA: Business Start-up, Business Benchmark   LITERATURA: Business Start-up, Business Benchmark (knjiga, radna sveska, CD-ovi)   CERTIFIKAT: Polaznicima se …

Upisani studenti

  PROGRAM KURSA: Business Start-up, Business Benchmark

   

  LITERATURA: Business Start-up, Business Benchmark (knjiga, radna sveska, CD-ovi)

   

  CERTIFIKAT: Polaznicima se dodjeljuje certifikat izdat uz saglasnost Ministarstva obrazovanja nauke kulture i sprta TK. U cijenu kursa je uračunat certifikat.

   

  TRAJANJE KURSA: Jedan nivo obuhvata 65 školskih sati, 4 mjeseca, 2 puta sedmično po dva školska sata

   

  CIJENA: Jedan nivo 320 KM (plaćanje na rate 4 mjeseca po 80 KM )

  U cijenu je uračunat PDV

   

  OPIS KURSA:

   

  Kurs poslovnog engleskog sastoji se iz četiri nivoa. Na kursu poslovnog engleskog jezika polaznici će savladati komunikacijske vještine koje su potrebne u svijetu poslovanja od mailova i telefoniranja do argumentiranog iznošenja stavova i prezentacijskih vještina. Na kursu poslovnog engleskog jezika polaznici se osposobljavaju za pismenu i usmenu poslovnu korespodenciju i aktivno učestvovanje na poslovnim sastancima i konferencijama. Po završetku kursa polaznici će bez problema moći da razgovaraju o raznim poslovnim situacijama koristeći određeni vokabular i jezičke konstrukcije; obavljati poslovnu komunikaciju te pisati poslovna pisma, prezentacije, izvještaje, prijedloge i ponude na engleskom jeziku.

  NIVO 1

  Po završetku nivoa 1 kursa poslovnog jezika polaznici će savladati kako da na engleskom jeziku prezentuju sebe i svoju organizaciju ili kompaniju, rezervišu hotel, let avionom i sl. Polaznici će između ostalog naučiti kako da na engleskom jeziku vode jednostavniji poslovni razgovor, daju prijedloge, dogovore sastanak, dočekaju stranog posjetitelja, te napišu jednostavniji mail.

   

  NIVO 2

  Po završetku nivoa 2 polaznici će biti sposobni da razgovaraju o karijerama, o svojim radnim sposobnostima, pregovaraju o poslovnim ponudama. Polaznici će bez problema moći da prezentuju svoje poslovne ideje te sudjeluju u poslovnim diskusijama na engleskom jeziku. Pored toga polaznici će naučiti kako prezentirati određeni proizvod te kako diskutovati o prednostima i nedostacima određenih proizvoda na engleskom jeziku.

  NIVO 3

  Po završetku nivoa 3 polaznici će bez problema moći aktivno sudjelovati u formalinim i neformalnim poslovnim sastancima, samostalno izlagati složene prezentacije te pregovarati oko finasija na engleskom jeziku. Polaznici će između ostalog naučiti kako detaljno opisati posao kojim se bave te okruženje u kojem rade.

  Nivo 4

  Po završetku nivoa 4 polaznici će u potpunosti usavršiti svoje prezentacijske i pregovaračke vještine na engleskom jeziku. Bez problema će moći komunicirati u bilo kojoj poslovnoj situaciji i predstaviti svoju kompaniju koristeći složene izraze. Nakon završetka ovog nivoa engelski jezik koji će polaznici koristiti u poslovnom kontekstu će biti u potpunosti tečan i precizan.

  Recenzije kursa

  Nisu pronađene recenzije za ovaj kurs.

  ZAPOČNI OVAJ KURS
  • upravo sada
  • Bedž kursa
  • Certifikat kursa

  Kursevi

  Kod certifikata

  All rights reserved. Sva prava zadržana.