BEC.BA

Kurs njemačkog jezika za medicinare

PROGRAM KURSA: Schritte, Deutsch im Krankenhaus LITERATURA: Schritte international 5 i Schritte international 6 (knjiga, radna sveska i Cd-ovi), Deutsch …

0Upisani studenti

  PROGRAM KURSA: Schritte, Deutsch im Krankenhaus
  LITERATURA: Schritte international 5 i Schritte international 6 (knjiga, radna sveska i Cd-ovi), Deutsch im Krankenhaus (knjiga, CD-ovi).
  PREDZNANJE: poznavanje jezičkog znanja A2 nivoa
  TRAJANJE KURSA: 95 školskih sati, 4 mjeseca, 2 puta sedmično po tri školska sata.

  CERTIFIKAT: Po završetku ovog kursa polazniku se ne dodjeljuje certifikat nego potvrda o pohađanju kursa: Na kraju kursa B1 polaznici dobijaju potvrdu o odslušanom B1 kursu opšteg njemačkog jezika i medicinske terminologije

  CIJENA: 360 KM (plaćanje na rate, 90 KM mjesečno)

  Opis kursa:
  Kurs za medicinare je kurs namijenjen zdravstenim radnicima koji iz poslovnih ili akademskih razloga žele učiti njemački jezik s namjerom poslovno raditi u zemljama njemačkog govornog područja.
  Kurs mogu pohađati praktično svi zainteresovani koji imaju nivo jezičkog znanja A2. Znanje na ovom nivou je neophodno kako bi polaznik mogao efikasno pratiti nastavu i usvajati potrebna znanja i vještine.
  Cilj kursa je osposobiti polaznike da dostignu nivo B1 općeg njemačkog jezika i pripremiti ih za polaganje Goethe ili ÖSD certfikata.
  Našim polaznicima želimo pružiti kvalitetno znanje kako bi mogli lako da se sporazumjevaju sa pacijentima ili korisnicima, u zavisnosti od ustanove u kojoj se budu zaposlili.

  Recenzije kursa

  Nisu pronađene recenzije za ovaj kurs.

  ZAPOČNI OVAJ KURS
  • upravo sada
  • Bedž kursa
  • Certifikat kursa
  All rights reserved. Sva prava zadržana.